Negletekniker – Nu findes det et bedre alternativ

Negletekniker - Nu findes det et bedre alternativ

Negleteknikere er fagfolk, der arbejder i skønhedsindustrien og har specialiseret sig i manicure, pedicure og andre neglebehandlinger. De arbejder ofte i saloner eller kurbade, men de kan også være selvstændige.

Den traditionelle måde at lave negle på har været en lang proces, der er tidskrævende og kræver en masse dygtighed. Det er derfor, det anses for at være en dygtig handel. Den nye måde at lave negle på er mere bekvem og tidsbesparende for både teknikeren og kunden.

Et nyt alternativ til traditionel manicure er for nylig blevet introduceret på markedet – Gelish Gels. Det er færdigblandede væsker, der danner en hård gel på neglene, når de påføres UV-lys fra en speciel lampe. Det betyder, at der ikke er behov for acetone eller

Hvad är ett negletekniker?

En negletekniker er en person, der har specialiseret sig i pleje af negle og omgivende hud.

Negleteknikere er ansvarlige for at udføre alle mulige opgaver, lige fra manicure og pedicure til påføring af kunstige negle.

Negleteknikere arbejder i en række forskellige miljøer, herunder neglesaloner, skønhedssaloner, kurbade og hospitaler.

Hvordan Negletekniker kan hjælpe dig med at spare tid og penge i din hverdag

Negleteknikere er fagfolk, der har specialiseret sig i manicure og pedicure af neglene. De arbejder sammen med deres kunder for at skabe et look, der er unikt for dem, ofte inklusiv negleforbedringer og neglekunst.

Negleteknikere er uddannet i årevis, før de kan begynde at arbejde på egen hånd. De skal igennem mange trin, før de kan blive certificeret som professionelle. Disse trin omfatter træning, lærlingeuddannelse og eksamener.

Hvorfor Negletteknikeren er alternativet til en husmor

Negleteknikerfaget er et fag, der hurtigt bliver mere populært på arbejdspladsen.

En negleteknikers job kræver mindre tid end en husmors, og det betaler sig også bedre. En husmor bruger sin tid på at lave mad, gøre rent og tage sig af børnene, mens en negletekniker bruger sin tid på at lave manicure og pedicure.

Negleteknikerfaget har været i fremmarch i et par år nu. Flere mennesker vælger at komme ind i denne branche, fordi det betaler sig godt og ikke kræver så meget tid som andre erhverv.

Er det obligatorisk at blive certificeret for at være negletekniker?

Det er ikke obligatorisk at være certificeret negletekniker. I USA er der kun 5 stater, der kræver, at negleteknikere er certificerede.

Den første stat, der krævede certificering af negleteknikere, var Californien i 2009. Siden da har andre stater fulgt trop, herunder:

– New York (2010)

– Illinois (2011)

– Oregon (2012)

– Ohio (2013)

– Virginia (2014)

– Florida (2015)