Apple IPhone 14: Hvad kan du forvente af din næste telefon

Apple IPhone 14: Hvad kan du forvente af din næste telefon

iPhone 14 forventes at komme med en række opgraderinger. En af de mest forventede funktioner er brugen af 5G-forbindelse.

Den nye telefon forventes også at komme med et bedre kamera, forbedret batterilevetid og en hurtigere processor.

iPhone 14 vil være tilgængelig i tre farver: hvid, sort og guld.

Apples iPhone 14

iPhone 14 er den seneste udgivelse fra Apple. Den nye telefon har en 6,4 tommer skærm og et tredobbelt kamerasystem på bagsiden af enheden.

iPhone 14 er den seneste udgivelse fra Apple, som har en 6,4 tommer skærm og et tredobbelt kamerasystem på bagsiden af enheden.

IPhone 14-specifikationer afsløret

Apple har afsløret sin næste generation af iPhone, iPhone 14. iPhone 14 vil være tilgængelig i en række forskellige farver, og den vil have en 5,85-tommer skærm med en opløsning på 1.920 gange 1.080 pixels ved 458 pixels pr. tomme.

Den nye telefon har også en A14-chip, der er op til 40 % hurtigere end A13-chippen på den tidligere model, og den har et opgraderet 12-megapixel kamera, der kan optage 4K-video med 60 billeder i sekundet. Den har også forbedret ydeevne med Face ID 2 og en længere batterilevetid med op til 30 timers taletid på LTE.

Den nye telefon vil være tilgængelig for forudbestilling fra den 10. september, og den sendes den 18. september.

Seneste nyheder til iPhone 14

Apple forventes at frigive den nye iPhone 14 i september. Dette er tiårsdagen for den første iPhone. Den nye telefon bliver en billigere version, og den får en skærm på 6,1 tommer.

Den nye telefon vil ikke have Apples nyeste funktioner som Face ID, 3D-sensorer og et 3D-kamera. Men det vil stadig have en hurtigere processor, bedre batterilevetid og forbedret kamerakvalitet.

Hvad vi ved om iPhone 14 indtil videre

Apple står til at frigive den nyeste iPhone i 2020. Der er mange rygter i omløb om, hvordan den kommende iPhone vil se ud, men indtil videre ved vi så meget:

– Telefonen udkommer i 2020.

– Det vil sandsynligvis have en 5G-forbindelse og 4K-videooptagelse.

– Telefonen vil sandsynligvis have en fingeraftrykssensor på skærmen.

– Der er ingen planer om en fingeraftrykssensor på skærmen på nuværende tidspunkt.

Konklusion og forudsigelser om pris og tilgængelighed

Prisen på den fremtidige Apple Iphone 14 vil komme med et heftigt prisskilt. Det vides endnu ikke, hvornår den kan købes.

Udgivelsesdatoen for den nye Apple Iphone 14 er stadig ukendt, men det spekuleres i, at den vil blive udgivet i 2020. Prisen på denne telefon vil være omkring .500-.000.